Det står klart att världen inte kommer klara av Parisavtalets 1,5°C-mål genom att endast minska utsläppen. Enligt FN:s klimatpanel krävs även negativa utsläpp där vi tar bort växthusgaser från atmosfären.

För företag kan klimatkompensation vara ett direkt sätt att ta klimatansvar, samtidigt och utöver som utsläppsminskningar sker. Men hur fungerar det? Vad finns det för styrkor och svagheter? Och hur ska man tillämpa det som företag – idag och imorgon?

ZeroMission har över 16 års erfarenhet av marknaden för klimatkompensation. Välkommen på Del 1 i vår mini-serie om klimatkompensation där vi delar med oss av våra erfarenheter och svarar på de vanligaste frågorna.


Medverkande:

Johanna Grant, klimatstrateg ZeroMission
Claire Wigg, VD, ZeroMission

Digitalt seminarium via Zoom – anmäl dig Detta event har redan ägt rum

När:

Torsdag 24 februari,
15:00-15:45

Vart:

Digitalt seminarium, via Zoom
Anmälan sker Detta event har redan ägt rum